Κυριακή 12 Απριλίου 2009

EΛΠΙΔΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ 2-0

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή περίοδο η ομάδα της Ελπίδας καθώς επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Λεωνιδίου με 2-0 παίζοντας παράλληλα και ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Το νεανικό σύνολο του κ.Μαρκόπουλου είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, καλή κυκλοφορία της μπάλας και γινόταν συνεχώς απειλητική για την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.Ωστόσο με το πέρας του α΄ημιχρόνου η Ελπίδα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.Στο β΄ημίχρονο η Ελπίδα συνέχιζε να πιέζει ασφυκτικά τους παίκτες του Ολυμπιακου Λ. και κατάφερε να προηγηθεί όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού Σ., παίκτης του Λεωνιδίου στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0.Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους παίκτες της Ελπίδας οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Κουρόγιωργα με ωραίο πλασέ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Έτσι η Ελπίδα ολοκλήρωσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, παίζοντας παράλληλα όμορφο πόδοσφαιρο και κερδίζοντας τις εντύπώσεις στην πρώτη χρονιά της στην "μεγάλη¨ τοπική κατηγορία.Η συγκομίδή των 47 βαθμών αποτελούν ισχυρό θεμέλιο ώστε η νεανική ομάδα της Τρίπολης να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου στο πρωταθλημα και να έχει ανάλογη και γιατί όχι και καλύτερη πορεία.
Ελπίδα:Koρίτας(Ζερβογιάννης),Παλιογιάννης(Φίλης),Κωστάκης,
Καλατζής Π.,Καραμάνος,Καλατζής Σ.,Λαγός Γ.,Σωτηρόπουλος,Καραμπέτσος,Κουρόγιωργας,Λαγός Σπ.

1 σχόλιο:

  1. Σε αντίθεση με τη προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Πανθυρεατικό και τη κακή εμφάνιση ,στο τελευταίο παιχνίδι με το Ολυμπιακό Λεωνιδίου παρά τις ελλείψεις η ομάδα παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο , οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν κεφάτοι έτρεξαν αρκετά και υποχρέωσαν το αντίπαλο σε παθητικό ρόλο.Εγιναν ευκαιρίες είμαστε αρκετά τυχεροί στο πρώτο τέρμα , ενώ πολύ ωραίο ήταν το δεύτερο που σημείσε ο Κουρόγιωργας.Ολοι διακρίθησαν πρέπει όμως να σταθώ στη απόδοση του Γιάννη του Λαγού που εάν ήταν πιο προσεκτικός στη τελική πάσα θα έπιανε πολύ ψηλό βαθμό απόδοσης. Τέλος άτυχος στάθηκε ο Σταθουλόπουλος γιατί λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι αυτό και έχασε τη ευκαιρία να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας που θα είχε σε 26 αγωνιστικές επί 90 λέπτά συμμετοχή.Ευτυχώς ο τραυματισμός του μόλις τώρα έμαθα οτι δεν είναι σοβαρός όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή