Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΕΛΠΙΔΑ 1-4

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε η Ελπίδα της Προοδευτικής.Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των δυο ομάδων επιδόθηκαν κυρίως σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου χωρίς πολλές φάσεις στα καρέ των τερματοφυλάκων.Μόνη αξιόλογη φάση,στο πρώτο ημίχρονο ενα σουτ του Λαγου Σ. έξω από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο πορτιέρο της Προοδευτικής.Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με το Σωτηρόπουλο Μ. όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγού Σ. έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνοντας το 0-1.Οι γηπεδούχοι,οι οποίοι αγωνίζονταν με αρκετές απουσίες,αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το Μαχαίρα με κοντινή προβολή.Στη συνέχεια το νεανικό σύνολο του Θοδωρή Μαρκόπουλου ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο σέντρα του Σωτηρόπουλου ο νεοεισελθών Φίλης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.Στο 65΄η Ελπίδα κέρδισε πέναλτυ όταν ο Κουρόγιωργας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή,φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι.Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σωτηρόπουλος Μ. ο οποίος δεν αστόχησε σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-3.Από αυτό το σημείο και μετά οι παίκτες της Προοδευτικής "κατέθεσαν τα όπλα" και η Ελπίδα κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα με το Φίλη,ο οποίος στη δεύτερη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα της Ελπίδας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανταμοίβοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον κ.Μαρκόπουλο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε.Το τελικό 1-4 έδωσε ικανοποίηση στους παίκτες & τον προπονητή της Ελπίδας καθώς παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης πρόσφερε θέαμα και γκολ στους λιγοστούς φιλαθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Ελπίδα:Κορίτας,Καλατζής Π.,Κωστάκης,Σταθουλόπουλος,Καλατζής Σ.(Φίλης),Σωτηρόπουλος Μ.,Καραμάνος(Ρωμιός),Λαγός Γ.,Καραμπέτσος(Σταματόπουλος Γ.),Λαγός Σ.,Κουρόγιωργας

1 σχόλιο:

  1. Παρά τον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να προσφαίρουν καλό θέαμα στους φίλους της ομάδας μας και πέτυχαν τέσσερα τέρματα το ένα καλύτερο από το άλλο .Εντυπωσιακή χαρακτηρίζετε η βελτίωση του νεαρού Φίλη παρά τις μηδενικές εμπειρίες που έχει από επίσημους και φιλικούς αγώνες.Σημείωσε δύο ωραία τέρματα ενώ είχε καί άλλες ωραίες προσπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή